Ikea Doos

This is the Dutch version of ‘Ikea shopping‘, from back in the time when I still wrote about myself in the third person.

Als er nou iets is dat Madelon verschrikkelijk vindt, dan is het om op zaterdagochtend naar Ikea te gaan. Toch is er vandaag geen enkele manier om eronderuit te komen. Haar man, Frank, heeft zijn moeder beloofd om mee te gaan, want zij heeft een ladekast nodig voor haar nieuwe kamer in het verzorgingstehuis. Als er iemand is die een nòg grotere hekel aan Ikea heeft dan Madelon, dan is het haar man wel. Toen hij haar had gevraagd om mee te gaan voor morele steun, had Madelon impulsief ja gezegd.

Nu, nog in bed op de vroege zaterdagochtend, heeft Madelon spijt van haar belofte. Haar man is al opgestaan, maar zij ligt nog heerlijk onder het dekbed, haar ogen gesloten en haar rechterhand rustend op haar kutje. Zal ik Frank roepen om terug te komen naar bed? vraagt ze zichzelf af, maar zij weet dat hij waarschijnlijk al beneden zit te wachten tot zij opstaat. Madelon rolt haar lipjes tussen haar vingers. Een heerlijke tinteling gaat door haar lendenen. Een vinger vindt de vochtigheid en eindigt op haar knopje. Zij wrijft er eerst zachtjes over, maar dan toch met meer haast. Helaas blijft haar hoogtepunt buiten bereik, omdat Madelon met één oog de klok in de gaten houdt.

Met een zucht geeft ze het op. Met de geur van haar geilheid nog aan haar vingers, stapt ze snel onder de douche. Een kwartier later staat ze voor de kast. Buiten schijnt de zon en het belooft nu al een warme zomerse dag te worden. Dat zijn de soort dagen die ervoor zorgen dat Madelon meer zin heeft in seks dan normaal. Zij kiest voor een lange zomerse jurk, waar ze geen beha onder hoeft te dragen. Madelon besluit om haar slipje ook achterwege te laten.

Wonder boven wonder zijn ze op tijd om haar schoonmoeder op te halen. Madelon gaat achterin de auto zitten; haar schoonmoeder voorin. Pas als ze bij Ikea de spullen in de auto willen laden, blijkt het een probleem te zijn dat Madelon mee is gegaan. De verpakking waar de ladekast in zit, blijkt groter dan ze hadden gedacht. Hij past niet in de achterbak van Franks grote leasewagen.
“Past de doos achter de stoelen?” vraagt Madelon.
“Ik denk het wel,” zegt Frank, “maar waar moet jij dan zitten?”
“Ik ga gewoon languit op de bank zitten. Het is maar een uurtje rijden.”
“Weet je het zeker?”
Madelon knikt.

Madelon kan haar man en schoonmoeder niet zien vanaf haar positie op de achterbank. Zij maakt het zich gemakkelijk door half onderuit te zakken en waant zich in een andere wereld als zij alleen maar bomen en gebouwen langs ziet komen. Andere auto’s ziet ze niet – wel af en toe een vrachtwagen. Een vreemd gevoel neemt bezit van Madelon als ze eenmaal op de snelweg zijn. Niemand kan haar zien en toch is ze zichtbaar, vooral als een vrachtwagenchauffeur wat aandacht heeft voor auto’s die hem passeren. Zij stopt een hand in haar jurk en pakt een borst vast. Haar tepel is hard. De geile gevoelens van vanochtend zijn nog niet verdwenen. Ze trekt de bovenkant van haar jurk met gemak naar beneden en ontbloot haar borst. Terwijl zij haar tepel tussen haar vingers rolt, trekt ze de onderkant van haar jurk omhoog en spreidt haar benen. De geur van haar kutje kriebelt in haar neus. Zou Frank de geur herkennen? Zou hij vermoeden wat ik aan het doen ben? Deze gedachten doen haar rillen van genot als ze met dezelfde vinger van die ochtend de weg vindt naar haar nattigheid.

Zij duwt de vinger diep in haar kutje en al snel volgt een tweede vinger. Een paar maal bewegen haar vingers in en uit. In en uit. Ze passeren een vrachtwagen en Madelon beeldt zich in dat de chauffeur haar ziet; dat hij er geil van wordt haar zo bezig te zien. Met natte vingers wrijft ze in kleine cirkeltjes rond haar clitoris. Intense tintelingen trekken door haar lichaam. Wat een heerlijk gevoel is het toch, als zij haar klitje zo verwent. Ze duwt de twee vingers weer diep naar binnen, maar snel zijn ze weer op haar clitoris. Madelon knijpt in haar tepel. Haar vingers bewegen sneller. De spanning in haar lichaam stijgt. Madelon houdt haar ogen gericht op haar clitoris. Haar vingers dansen in een wild ritme. Een vrachtwagen verschijnt weer in zicht en heel even blijven ze ernaast rijden. Madelon kan de chauffeur niet zien, maar het idee dat hij kan zien wat ze doet is genoeg om haar te laten klaarkomen. Zij kreunt onwillekeurig als alle tintelingen in haar lichaam op één plek bij elkaar lijken te komen en een straaltje vocht tussen haar billen loopt.

“Gaat het, Madelon?” hoort ze haar schoonmoeder vragen.
“Ja hoor, ma,” antwoordt ze en voor de vorm hoest ze een paar maal, terwijl zij haar hand over haar kutje legt om te genieten van de naschokken van haar orgasme.

(Gebaseerd op ware gebeuren.)

Bron foto

 

One thought on “Ikea Doos

Comments are closed.

%d bloggers like this: