Dubbel D

This is the Dutch version of ‘A Threesome

Diana en Donna zitten op het balkonterras van het buitenverblijf en kijken uit over de uitgestrekte landschap van bomen en bos. Ze hebben elk een glas ijsthee in de hand. Beide dames worden uit hun gedachten opgeschrikt als Superman ineens aan komt vliegen en vlakbij op het terras landt. Hij glimlacht naar ze en verdwijnt door de schuifdeuren.
“Ik ben het toch zo zat om tweede viool te spelen,” zegt Diana.
“Tweede viool?” vraagt Donna niet begrijpend. Zij heeft altijd gedacht dat zij eigenlijke degene is die tweede viool speelt ten opzichte van Diana en Superman.
“Ja, alles wat Superman kan, kan ik ook. Oké, hij is de superheld, maar ik weet zeker dat ik ook een superheld kan zijn. Weet je, zelfs jij kunt een superheld zijn.”

Donna kijkt voor zich uit. Dit is de eerste keer dat Diana haar ongenoegen hardop uitspreekt, al is dit niet de eerste keer dat Donna haar ontevredenheid heeft opgemerkt. Ze zet haar glas op de bijzettafel, staat op, buigt zich over Diana en kust haar zachtjes. Haar lippen verzachten en openen iets onder die van Donna. Tongen ontmoeten en ontdekken. Donna knielt tussen de blote benen van Diana. Haar lippen volgen de lijn van haar hals en stoppen aan de bovenrand van het pakje dat Diana draagt. Met beide handen trekt ze het strapless topje naar beneden en ontbloot Diana’s volle borsten. Haar lippen sluiten om één van de harde tepels, terwijl zij de andere tussen haar vingers rolt. Diana kreunt. Haar ontevredenheid van daarnet is ze helemaal vergeten.

wonder womanDonna trekt het topje nog verder naar beneden en haakt haar duimen in haar broekje. Al snel ligt de kleding ergens achter Donna op het terras. Diana opent haar benen nog wijder en biedt Donna haar glad geschoren natte kutje aan. Zij kreunt en geniet als Donna haar likt en vingert. Al snel wordt ze overvallen door een heerlijk orgasme, waarbij ze nog natter wordt dan eerst. Donna glimlacht en als ze rechtop gaat zitten om Diana nog een kus te geven, ziet ze Superman in de deuropening staan.
“Krijg ik ook wat?”

Beide vrouwen lachen, staan op en helpen Superman uit zijn kleding. Hij gaat op Diana’s plaats zitten. De vrouwen knielen aan weerskanten van Superman en likken op en neer langs zijn stijve lid. Diana neemt hem als eerst helemaal in haar mond terwijl Donna zijn ballen likt. Superman hijgt een aansporing.
“Oh ja, dat voelt zo lekker. Ja, dieper,” zegt hij als nu Donna zijn pik in haar mond neemt. Zij laat hem nog dieper in haar mond glijden, tot zij hem achter in haar keel voelt. Diana is inmiddels op haar rug gaan liggen met haar hoofd tussen Donna’s benen. Met haar mond verwent zij de andere vrouw, terwijl zij hard en snel over haar eigen clitoris wrijft. Donna bereikt als eerst haar climax en terwijl zij klaarkomt, houdt ze Superman’s stijve diep in haar mond. Diana stopt niet met likken. Zij gaat door tot Donna nog een orgasme krijgt, net voordat Superman zijn zaad in haar mond spuit. Diana bereikt haar eigen hoogtepunt bijna op hetzelfde moment.

Een kwartier later zit Superman half-liggend in diepe slaap op de stoel. Zijn mannelijkheid hangt slap naar de kant, het opgedroogde sperma zichtbaar. De vrouwen kijken naar de zacht-snurkende man.
“Hij is dan wel een superheld, maar toch gewoon een typische vent,” zegt Diana en het ongenoegen is terug in haar stem, “kijk hem nou, slapen na een keertje klaarkomen!”
“Jij hebt gelijk,” zegt Donna en voor het eerst is zij het met Diana eens.
De twee vrouwen zijn beiden nog naakt. Donna zit op de vloer tussen Diana’s benen, met haar rug tegen de stoel aangeleund. Diana kamt met haar vingers door Donna’s haar, maar Donna draait zich om en kust Diana’s dij. De seksuele spanning is nog duidelijk voelbaar. Zachtjes duwt zij een vinger bij Diana naar binnen.

Ze worden opgeschrikt door een hulpoproep. Ergens op de wereld is een vrouw in nood. Het feit dat ze de schreeuw kunnen horen waar ze zitten, betekent dat de vrouw Superman’s hulp nodig heeft. De vrouwen proberen Superman te wekken, maar zonder succes. Hij mompelt alleen wat en draait zijn hoofd naar de andere kant.
“Kom op, Superman, iemand heeft je nodig,” zegt Diana en schudt zijn schouder.
Na nog wat gemompel en gesteun, begint Superman te snurken. Weer klinkt de schreeuw en deze keer klinkt het angstiger. Diana stopt met haar pogingen om Superman wakker te krijgen, draait zich om, raapt haar kleding bij elkaar en rent naar de rand van het balkonterras. Donna heeft net te laat door wat Diana van plan is.

“Nee, dit kan je niet maken,” roept ze, “Superman, kom op, wordt wakker!”
Superman opent zijn ogen voor een seconde voordat hij ze weer sluit.
“Neeeeee,” kermt Donna, “dit is niet goed. Dit is gewoon niet goed!”
Ze kijkt Diana na, die inmiddels hoog in de lucht zweeft en tijdens haar vlucht haar kleding aandoet. Seconden later is Diana maar een zwart vlekje tegen een blauwe achtergrond, voordat zij helemaal verdwijnt.

Een uur later is Diana weer terug. Een brede glimlach speelt om haar mond als zij weer op de het balkonterras landt. Zij gooit haar armen in de lucht als overwinningsgebaar, waarbij haar borsten strak tegen haar topje aanspannen. Donna voelt haar kutje samentrekken bij de aanblik van zoiets opwindends. Achter haar wordt Superman wakker. Ook hij heeft hetzelfde uitzicht als Donna, maar bij hem is de reactie meer zichtbaar. Uitgerust heeft hij wel zin in een tweede ronde met die twee dames. Hij staat op, doet zijn armen om Donna en knijpt zachtjes in haar borsten. Zijn erectie drukt tegen haar rechterbil aan.

“Even ter info,” zegt Diana met een lief glimlachje op haar gezicht, “je zal een nieuw hulpje moeten zoeken. Ik kap ermee! Vanaf nu ben ik Wonder Woman!”
Superman kijkt haar niet-begrijpend aan. Donna maakt zich los uit Superman’s omhelzing, loopt naar Diana en gaat naast haar staan. Diana doet haar arm om Donna’s schouders en trekt haar tegen zich aan. Ze kijken elkaar aan en kussen.
“En ik,” zegt Donna en kust Diana nog een keer, “ben Wonder Girl en vanaf nu ben ik van háár.”
“Uhhhh, dus geen seks meer, dames?”
Even kijken Diana en Donna naar Superman en dan schateren ze het uit voordat ze hand in hand het huis binnenlopen. Bedremmeld en met een slapper wordend lid, kijkt Superman ze na.

© Rebel’s Notes

%d bloggers like this: