Rokjesdag!

This is the Dutch version of ‘Skirt Day

Van de een op de andere dag was het warm. Op het moment dat Elize de achterdeur gehaast achter zich dicht gooide wist ze het: zij was te warm gekleed. Waarom kon het weer in dit land nou nooit eens een keer normaal doen? Als je niet vier seizoenen op één dag beleefde, dan ging je in een paar dagen van vriesweer naar hartje zomer en weer terug. De weermannen hadden het weer bij het verkeerde eind en er was nu geen tijd meer om zich om te kleden. Over een halfuur moest ze een presentatie geven en er wachtte haar nog een rit van een minuut of twintig. Als er geen file stond!

Uitgeput en flink geïrriteerd plofte Elize in haar stoel. Wat een ochtend! Zij rammelde van de honger. Terloops keek ze naar de klok aan de muur terwijl zij naar haar tas reikte. Officieel was de lunch al voorbij, maar hier, achter haar bureau, kon ze nog even haar boterham opeten voordat zij haar mail zou doornemen. Alleen… Elize had geen boterham. De boterham die zij die ochtend klaar had gemaakt, zat niet in haar tas.
‘Fuck!’
Elize kon de vloek niet meer tegenhouden. Zij graaide haar tas van haar bureau, greep haar jas van de kapstok en stormde naar het kantoor van de directeur.
‘Tot morgen,’ zei ze en zonder op zijn antwoord te wachten, stormde ze naar buiten. Zij voelde zich vies en bezweet door haar te warme kleding en vervloekte opnieuw de weermannen.

Een uur later, zat Elize met een glaasje wijn in de zon op een terrasje in de stad. Normaal dronk ze overdag niet, maar na de te warme, chaotische ochtend en een heerlijke warme lunch, vond zij dat ze een glaasje wijn had verdiend. Zij nam de laatste slok van haar wijn, zette haar glas op tafel en strekte haar benen voor zich uit. Haar korte rokje liet haar benen optimaal bloot om te bruinen in de hete voorjaarszon. Elize sloot haar ogen en draaide haar gezicht in de richting van de zon. Een behagelijke warmte nam bezit van haar lichaam en nestelde zich in haar lendenen.
“Kan ik nog wat voor u inschenken, mevrouw?”
Elize ergerde zich lichtelijk aan de onderbreking van haar welverdiende rust. Zonder haar ogen te openen vroeg ze om nog een glaasje wijn. Thuis douchen was het eerste stapje naar een ontspannen middag en dit tweede glaasje wijn was net wat ze nodig had om alle irritatie van de ochtend uit haar lichaam te doen vloeien.

Dat glaasje wijn bracht Elize niet alleen het ontspannen gevoel waar ze zo naar smachtte. In combinatie met de zon joeg het haar kerntemperatuur hemelhoog. Bloedgeil, lichtelijk aangeschoten en op en aangename wijze oververhit, betaalde Elize haar rekening. In plaats van naar haar appartement te lopen, draaide ze de andere kant op. Links hier, rechts daar en binnen de kortste keren bevond zij zich in de rosse buurt van de stad. Deuren naar de kamertjes stonden open en de schaars geklede dames van lichte zeden stonden gezellig met elkaar te keuvelen in de heerlijke zonneschijn.

Dames van lichte zeden, dacht Elize, waarom worden ze dat genoemd? Ze staan hier toch gewoon hun centjes te verdienen? Waarom worden de heren die ze bezoeken nooit omschreven met ‘heren van lichte zeden’? De heren hebben toch vaak meer te verbergen dan deze dames? Zouden er ook vrouwen zijn die hier aankloppen om verwend te worden? Dat moet toch kunnen, of zouden deze dames exclusief voor mannen gaan?

Een slanke dame verscheen achter een van de ramen. Haar melkwitte huid was in scherp contrast met het felrode setje dat ze droeg – beha, jarretels, kousen en slipje dat net genoeg bedekte. Met een glimlach en haar hoofd iets schuin, keek ze naar Elize, die alleen maar kon staren naar de beeldschone verschijning. Tussen haar benen kriebelde het nu nog meer.

De deur werd geopend en Elize stapte voorzichtig naar binnen. Zonder een woord te wisselen kusten de twee vrouwen elkaar. Elize liet gewillig toe dat haar rokje en slipje omlaag werden getrokken. Ze stapte eruit en volgde de schoonheid, die haar aan de hand mee trok naar het bed. Voorzichtig werden haar benen gespreid toen ze op haar rug lag. De hete adem van de mooie dame kuste haar lustige vlees, voordat haar tong voorzichtig proefde aan de wachtende geilheid. Elize kreunde toen een tong vederlicht haar lipjes beroerde en lippen om haar knopje sloten en het hard naar binnen zogen. Een vinger krulde in haar en raakte bedreven een plekje dat haar orgasme binnen seconden liet exploderen. Vocht ontsnapte en nestelde onder haar billen. De lippen weken niet van haar kutje; de tong slurpte haar vocht op. Vingers bewogen in een ritmische dans met de tong tot haar lichaam een volgend hoogtepunt aankondigde.

“Nou zeg!” zei een schelle stem en Elize keek met grote ogen naar de prachtige dame, niet begrijpend dat zo’n stem bij zoiets moois hoorde, “be’je nou kla’met kieken? Ik sta’hie nie’ voor je plezie’ hoor! Ga erge’s an’ers glure’ jij!”

Elize liep spontaan weg. Zij had zowaar, starend naar de mooie dame, staan dagdromen. Ze sloeg een willekeurige straat in en stopte abrupt. Elize kneep haar benen samen, waarbij haar geilheid als een rilling door haar lichaam ging. Haar dagdroom flitste weer door haar gedachten. Waarom niet? dacht ze en draaide zonder omhaal weer om. Met zekere tred liep ze terug naar de mooie dame met de vreselijke stem.
“Hoeveel?” vroeg ze, “Hoeveel om me te beffen?”

Bron foto

© Rebel’s Notes

3 thoughts on “Rokjesdag!

  1. My mother-in-law is Dutch (I don’t think I’ve mentioned that yet). Though I can’t read your Dutch posts they always make me smile to see here….

  2. My mother-in-law is Dutch (I don’t think I’ve mentioned that yet). Though I can’t read your Dutch posts they always make me smile to see here.

    1. They will soon dry up as I am almost through the Dutch stories I have written in the past. It’s not my preferred language to write in 😉
      (And indeed, I didn’t know your mother-in-law is Dutch.)

      Rebel xox

Share your thoughts...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: