Met stomheid geslagen…

This is the shortened Dutch version of ‘The dentist

“Ik wil je over een paar dagen terugzien,” zei hij met een half-verlegen glimlach om zijn mond, “dan gaan we dat mondje van je nog mooier maken.”

Voordat Hilde kon reageren, had de tandarts al haar hand geschud en stond zij naar een dichte deur te kijken. Wat? Een warboel aan gedachten vochten om voorrang. Waarom moet ik terugkomen? Hield hij mijn hand net iets te lang vast? Was het dan niet mijn verbeelding dat hij mijn borst streelde toen hij het papieren handdoekje op mijn borst neerlegde? Hilde schudde haar hoofd en liep naar de balie, waar een volgende verrassing op haar wachtte. Via het computersysteem had de tandarts al doorgegeven dat zij voor aanstaande zaterdag een afspraak moest maken.
“Dat kan niet,” zei Hilde, “ik heb een andere afspraak.”
“De behandeling moet over drie dagen plaatsvinden, mevrouw.”
De onverzettelijke woorden lieten Hilde weer vertwijfeld in haar agenda kijken. Technisch gesproken had ze pas later in de middag een afspraak.
“Kan het dan rond twee uur?” vroeg ze.

Om kwart voor twee op zaterdagmiddag zat Hilde als enige patiënt in de wachtkamer. Ongeïnteresseerd zat ze te bladeren in een van de oude tijdschriften toen haar oog werd getrokken door de ronding van haar borsten. Misschien was het toch niet zo’n goed idee geweest om dit laag uitgesneden jurkje aan te doen? Ach, zo meteen ligt er een papieren handdoekje overheen. Dat de tandarts bij haar vorige bezoek haar borst leek te strelen was een gedachten die Hilde nu bewust wegdrukte. Daarbij negeerde ze voor het gemak ook het feit dat haar jurkje best kort was.

Dezelfde glimlach als een paar dagen eerder begroette haar. Ze zette haar spullen op de bank bij de deur en ging in de tandartsstoel zitten. Al snel was die in de ligstand gebracht en Hilde hoopte dat de tandarts niet al te veel inkijk had. Ze sloot haar ogen en wachtte op de tandarts om haar te vertellen om haar mond open te doen. Hilde hoorde deur opengaan. Zij ving nog net de woorden “… op slot” op maar verstond de rest niet. Ze had geen tijd om erover na te denken. De assistente liep langs het voeteneind van de tandartsstoel. Ineens voelde Hilde zich bijna bloot onder de starende ogen, maar op hetzelfde moment werd ze zich ook bewust van de vochtigheid tussen haar benen. Wat was er met haar aan de hand? Ik haat de tandarts, dacht ze, oke, oke, niet de man zelf, hij is best lekker, maar damn, ik haat een tandartsbezoek. Waarom ben ik nu nat?

Ineens was Hilde zich bewust van een zachte kriebel op haar been… een kriebel die langzaam naar boven kwam en stopte bij haar kutje. De vingers van de assistente volgden de lijnen van haar vulva. Rood-blozend spreidde Hilda haar benen iets. Ze kon het niet helpen. Deze behandeling was nu urgenter dan waar ze een afspraak voor had. De assistente knikte naar de tandarts. Hij stond op en trok Hilde aan haar schouders tot haar hoofd op het randje van de stoel rustte. In een beweging gingen zijn handen van haar schouders naar haar borsten. Zijn warme handen omvatten haar vlees en kneedden het zachtjes. Hij vond haar harde tepels en rolde ze tussen zijn vingers. Hilde genoot. Ze genoot nog meer toen de assistente op handen en knieën op de stoel klom, tussen Hilde’s benen. Haar slipje werd aan de kant getrokken en ze voelde de warme adem van de assistente op haar lipjes. Onwillekeurig tilde ze haar heupen op toen de tong haar klitje raakte.

Een tweede tong raakte haar lichaam. De tandarts stond over haar heen gebogen en nam een van haar tepels in zijn mond. Hilde zag zijn kruis dichtbij haar hoofd. Ze reikte naar zijn riem en probeerde hem los te maken. Ondersteboven bleek het niet zo makkelijk te zijn. De tandarts stond snel overeind, deed zijn riem en broek los en duwde hem naar beneden. Hilde’s hand omsloot zijn mooie, half-harde geslacht. In trage halen begon ze hem af te trekken terwijl ze genoot van de sensaties die bezit namen van haar lichaam. Tussen haar benen tintelde haar klitje onder het ferme likken van de assistente. Een vinger verdween in haar natte kutje, begon haar te neuken en werd al snel gevolgd door een tweede. Hilde spreidde haar benen nog meer. De tandarts richtte zich op en bood Hilde zijn erectie aan. Ze nam hem gulzig in haar mond. Maar, ze wilde meer. Ze liet zijn lul uit haar mond glijden, greep met beide handen de zijkanten van de stoel vast en duwde haar lichaam naar boven. Haar hoofd hing nu over de rand van de stoel.

Terwijl de assistente haar opnieuw begon te likken, gleed de penis van de tandarts diep in Hilde’s keel. Ze greep zijn bovenbenen vast en trok hem dichterbij. Voorzichtig begon hij haar mond te neuken.
“Door je neus ademen,” zei de tandarts en dat deed Hilde, maar ze kon niet voorkomen dat ze af en toe kokhalsde en even moest stoppen. Toch ging het al een stuk makkelijker om hem diep in haar mond te nemen. Hij pakte haar tepels vast en trok eraan; deed haar pijn. Maar Hilde vond het niet erg. Nog nooit had ze zo genoten van een tandartsafspraak. Haar orgasme was dichtbij, maar ze wilde nog even van het moment genieten… de tong op haar klitje, de vingers in haar kutje, de pijnscheuten in haar tepels en de lul in haar mond. Toch werd het haar al snel te veel. Hilde’s lichaam verstrakte toen haar orgasme door haar lichaam raasde. Op dat moment haalde de tandarts zijn penis uit haar mond, trok er nog een paar maal aan en spoot zijn sperma over haar hals en blote borsten.

“Mond open dan gaan we beginnen,” hoorde Hilde de tandarts zeggen. Haar ogen vlogen open. Boven haar zag ze de tandarts door zijn bril naar haar kijken met een glimlach rond zijn mond. Aan de andere kant stond zijn assistente. Hilde’s ogen flitsten verward van de een naar de ander. Ze was met stomheid geslagen.
“Je was toch niet in slaap gevallen?” lachte de tandarts. “Nooit gedacht dat je zo ontspannen in mijn stoel zou liggen.”
Hilde bloosde vuurrood en deed snel haar mond open en haar ogen weer dicht. Onwillekeurig kneep ze haar benen samen en voelde de vocht tussen haar lipjes ontsnappen.

Een droom. Het was verdomme maar een droom.

© Rebel’s Notes

Share your thoughts...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: