Tien minuten

This is the Dutch version of ‘Ten Minutes

“Tien minuten.”
“Nee, alsjeblieft niet,” smeekte Valerie, “tien minuten is veel te lang, Victor! Vijf is meer dan genoeg.”
“Valerie, tien minuten.”
Met deze woorden draaide Victor de eivormige kookwekker op 10 minuten en zette het op de verste punt van de eetkamertafel. Luisterend naar het ritmisch tikken van de kookwekker, overwoog Valerie om terug te krabbelen; om op te staan en weg te lopen, maar een klein stemmetje in haar hoofd sprak tegen haar: dit was jouw idee, Valerie. Jij hebt hierom gevraagd.

Valerie lag met haar naakte bovenlichaam op tafel. Haar armen waren zijwaarts uitgestrekt en haar handen omsloten aan weerskanten de randen van de tafel. Heel even verscheen er een glimlach op het gezicht van Valerie. Een beeld vormde in haar hoofd van zichzelf, Victor en hun twee tienerdochters die ‘s avonds aan dezelfde tafel zaten te eten. Het beeld verdween als sneeuw voor de zon als Victor tegen haar aan kwam staan en haar gespreide benen tegen de tafel klemde. De ruwe stof van zijn spijkerbroek tegen haar blote benen bracht haar terug naar het hier en nu. Zij was naakt, op haar hoge hakken na. De hoge hakken zorgden ervoor dat haar kruis op precies dezelfde hoogte als dat van Victor was. Neukhoogte, zoals hij het altijd grappenderwijs noemde. Valerie spreidde haar benen iets meer en duwde haar billen tegen zijn kruis.

“Probeer je mijn aandacht af te leiden? Laat maar zitten, lieverd. Het gaat je toch niet lukken.”
Valerie rilde. Het waren echter niet Victor’s woorden die Valerie lieten reageren, maar de intense kou die ineens in haar rug beet. Stukje bij beetje bewoog de kou van het kuiltje in het midden van haar rug richting haar billen. Eén voor één plaatste Victor ijsblokjes op haar rug. Het eerste stukje ijs begon al een beetje te smelten tegen de tijd dat hij de laatste plaatste. Nog geen minuut later liep er al een straaltje water tussen haar billen naar beneden en raakten de koude druppels haar kutje. Haar warme, smachtende, natte kutje.

“Nog zes minuten,” hoorde ze Victor achter haar zeggen toen zijn vinger zachtjes haar lipjes spreidde en naar binnen gleed.
“Victor, dat was de afspraak niet,” zei Valerie en zij moest moeite doen om stil te blijven staan en de smeltende ijsblokjes niet van haar rug te laten glijden.
“Just taking it to the next level,” zei Victor en Valerie rilde opnieuw – deze keer van genot. Iets in zijn stem liet haar kutje onwillekeurig samentrekken. Zij voelde hoe Victor één van de ijsblokjes oppakte van haar rug.
“Niet bewegen,” zei hij en het kostte haar al haar wilskracht om stil te blijven staan toen het ijsblokje tegen haar rechter kutlipje werd gedrukt. De linkerkant volgde en dan tenslotte raakte het blokje ijs haar tussen de lipjes.

“Nee Victor, nee, dat kan niet. Je kunt het niet naar binnen duwen. Je zou ze alleen maar op mijn rug laten liggen. Dit gaat mis,” Valerie kronkelde met haar lichaam en twee van de ijsblokjes gleden van haar rug op de tafel.
“Het is veilig, Valerie,” maande Victor, “het ijs is aan het smelten en dan is het volkomen veilig. Alleen koud.”
Dat laatste zei hij met de nodige sarcasme in zijn stem. Valerie vertrouwde Victor genoeg om toch weer de houding aan te nemen en ze stond stil terwijl er nog drie ijsblokjes naar binnen verdwenen. Valerie kon niet ontkennen dat de kou van de ijsblokjes haar geiler maakte dan zij al was. Victor legde nog meer ijsblokjes op haar rug. Twee minuten later voegden nog drie ijsblokjes zich bij de rest in haar kutje.

Valerie kon zich het geluid van het openen van Victor’s rits niet herinneren. Zij wist echter wel precies wat zij wilde toen zij zijn harde lid tegen haar opening voelde duwen: geneukt worden. Nog nooit had ze zoiets lekkers gevoeld. Zijn penis gleed langzaam bij haar naar binnen en perste het koude water naar buiten. Diep in haar beroerde hij de smeltende ijsblokjes. Warm en koud wisselden elkaar af. Op haar rug lagen nog een aantal ijsblokjes. Straaltjes water liepen aan beide zijden naar de tafel onder haar. Haar buik en borsten maakten zuigende geluiden op de tafel, maar het enige waar Valerie zich van bewust was, was het neuken. Dit was de afspraak niet, maar wel haar uiteindelijke doel. Genomen en met passie geneukt worden door haar man.

Een schril, krakend zoemgeluid onderbrak ineens de zuchten en kreunen van het neukende koppel. Ze begonnen beiden te lachen toen de kookwekker veel te snel stopte met zoemen.
“Ik geloof dat deze het niet zo goed meer doet,” zei Victor.
Valerie duwde haar billen naar achteren.
“Maar jij wel! Neuk me!”

© Rebel’s Notes

3 thoughts on “Tien minuten

  1. Hmmm alsof ik het zelf voel, maar dan vanuit Victor’s kant: “Zijn penis gleed langzaam bij haar naar binnen en perste het koude water naar buiten.”

Comments are closed.

%d bloggers like this: