X

This is the Dutch version of ‘X marks the spot

Waarschuwing: bevat gewelddadige scenes!

Het eerste hek ging open. Kristi volgde de cipier naar het tweede hek. Een lichte glimlach speelde om haar mond. Uiteindelijk zou ze vrij zijn. De laatste twintig jaar zat ze opgesloten voor iets dat zij niet had gedaan en nu, na al die jaren, was de wet aan haar kant.

Nerveus hield zij haar jurk op zijn plaats. Kristi wilde niet dat het zachte briesje het onverwacht omhoog waaide. Onder haar jurk droeg ze kousen en een minuscuul stringetje dat haar kutje niet helemaal bedekte. Een bijpassende beha maakte het sexy plaatje onder Kristi’s kleding compleet. De cipier bleef staan voor het tweede hek en knikte naar een van zijn collega’s. Een zoemer klonk en het hek opende. Dit was de laatste hindernis tussen Kristi en haar vrijheid. De cipier stapte naar buiten en keek links en rechts. Er leek niemand op Kristi te wachten.

“Heb je iets of iemand om naartoe te gaan?” vroeg hij met bezorgdheid hoorbaar in zijn stem. Die meid was zo lang bij hun geweest. Ze was altijd beleefd en had nooit voor problemen gezorgd. Hij was gesteld op haar en had gemengde gevoelens over haar vertrek. Een deel van hem wilde deze vrouw beschermen voor het harde leven daarbuiten.
“Ja,” antwoordde ze, “dat heb ik.”
Kristi gaf geen verdere informatie. De cipier stak zijn hand uit, schudde de hare en wenste haar het allerbeste. Hij wilde haar een knuffel geven, maar dat zou onprofessioneel zijn. Kristi draaide zich om en begon in de richting van het bos aan de rand van het gevangeniscomplex te lopen. De cipier volgde haar met zijn ogen. Hij was benieuwd waar zij heen zou gaan. Voor zijn gevoel liep ze de verkeerde kant op. Achter hem, riep een collega zijn naam. Na een kort gesprek keek hij weer naar waar hij Kristi voor het laatst had gezien, maar zij was verdwenen.

Kristi stopte even bij de eerste boom en toen begon ze te tellen. Honderd stappen, stond er in de brief. Na honderd stappen stopte ze, draaide 90 graden naar links en begon weer te lopen. Met haar hoge hakken aan was het moeilijk lopen op de zachte ondergrond van het bos. Er was geen voetpad. Honderd stappen later stopte ze weer. Aan de boom recht voor haar hing een briefje. Ze scheurde het van de spijker en las:

Doe je jurk uit. Draai rechts. Vijftig stappen.

Zonder enige aarzeling knoopte ze haar jurk los. Ze liet hem van haar schouders glijden en op de grond vallen. Kristi draaide naar rechts en begon te lopen. Haar gedachten gingen terug naar hun correspondentie van de afgelopen jaren. Niemand zou haar gevoelens voor hem ooit begrijpen. Haar loyaliteit aan hem was ongekend, ook al had ze hem nog nooit gezien.

Doe je beha en slipje uit. Draai naar links. Twintig stappen.

Weer deed Kristi precies wat van haar verlangd werd, ook al voelde ze een steek van teleurstelling dat zij de prachtige lingerie zo snel uit moest doen. Met alleen nog haar kousen en hoge hakken aan, telde ze twintig stappen en bereikte een opening in het bos.

X.

Voor een ogenblijk was ze van stuk gebracht, tot ze om zich een keek en zag dat bladeren aan de kant geveegd waren en er een grote ‘X’ in de aarde was gekrast. Ze ging met haar benen gespreid over de ‘X’ staan, haar handen achter haar hoofd, haar vingers in elkaar gevlochten. Haar tepels stonden fier overeind en ze rook de geur van haar eigen opwinding. Haar schaamlippen waren vochtig. Dit was het moment waar Kristi zo naar had uitgekeken de afgelopen jaren. In het holst van de nacht dacht ze aan hem; fantaseerde ze over hun samenzijn, zonder te geloven dat het ooit echt zou gebeuren. Maar nu was ze hier, gereed om haar Meester te ontmoeten; helemaal klaar ervoor om met hem mee te gaan en samen een leven op te bouwen.

Koud staal klemde ineens om haar linker pols. Zij schrok, maar zijn prachtige bariton stem kalmeerde haar.
“Hallo schoonheid.”
Hij haalde haar armen naar beneden en boeide haar armen achter haar rug.
“Hallo Meester,” antwoordde Kristi met een glimlach op haar gezicht. Zij wilde over haar schouder naar hem kijken.
“Niet kijken,” zei hij, “nog niet.”
Terwijl hij sprak, plaatste hij een blinddoek over haar ogen. Hij trok haar tegen zijn borst aan. Zijn grote handen gleden over haar lichaam. Hij kneedde het vlees van haar borsten tussen zijn vingers en kneep lichtjes in haar tepels. Een vinger verdween tussen haar schaamlippen.

“Zo wil ik het zien. Een natte slet,” zei hij met goedkeuring in zijn stem.
Kristi glimlachte en duwde haar kruis in zijn hand.
“Een natte, geile slet. Van mij!”
Zijn handen gingen terug naar haar tepels. Nu kneep hij harder, gemener. Kristi kreunde, maar zij klaagde niet. Hij liep om haar heen en ruw duwde hij twee vingers bij haar naar binnen. Het deed pijn, maar Kristi was stil.
“Mijn slet. Mijn kut,” gromde hij. De toon in zijn stem was anders. Gemeen. Er was iets onheilspellends in de lucht.
“Meester, ik ben bang,” zei ze. In een flitst besefte Kristi dat niemand anders wist dat zij vandaag zou worden vrijgelaten.

“Niets om bang voor te zijn,” zei hij met een lachje. Kristi zuchtte diep en slaagde erin om zichzelf te kalmeren, ondanks haar twijfel.
“Ga liggen,” zei hij en hielp haar.
“Van mij,” zei hij. “Benen wijd.”
De nare klank was terug in zijn stem. Hij duwde haar benen uit elkaar toen zij te langzaam bewoog. Kristi kermde toen hij ruw bij haar naar binnen drong. Terwijl hij haar hard neukte, plaatste hij zijn hand over haar mond.
“Fucking hoer! Stomme fucking hoer!”
Paniek vulde Kristi. Zij probeerde haar hoofd te draaien maar zijn hand hield haar tegen. Hij draaide zijn hand een fractie en met zijn hand nog steeds over haar mond, kneep hij haar neus dicht met zijn duim en wijsvinger. Gedempt gegil klonk. Kristi vocht voor haar leven. Hij spoot zijn sperma diep in haar natte kut enkele seconden nadat ze gestopt was met tegenstribbelen.

* * * * * * * * * * *

Ze vonden haar drie weken later – armen en benen uitgestrekt. Haar lichaam vormde een ‘X’ op de grond. Ondanks dat haar lichaam bedekt was met vuil en bladeren, zagen de agenten meteen de helderrode ‘X’ op de schaamstreek van de vrouw. Tussen haar benen, op zijn plaats gehouden door het mes dat in de grond stak, lag een briefje met daarop één letter: X.

© Rebel’s Notes

Bron foto

%d bloggers like this: