Een hete sauna

This is the Dutch version of ‘Hotness In The Sauna

Het werd een gewoonte. Drie keer per week gingen we sporten. We hadden beiden een abonnement op de sportschool genomen en wilden waar voor ons geld. Drie keer per week leek ons haalbaar, omdat we beiden parttime werkten.
De sportdagen verliepen meestal hetzelfde. Rond een uur of tien stond ik bij haar in de straat. De motor van de auto draaide terwijl ik op haar wachtte. Zij liet me nooit langer dan vijf minuten wachten.
“Hallo lieverd,” was haar standaard groet als zij in de auto stapte en na een kus op mijn wang: “heb je er zin in?”
Mijn antwoord was altijd wel hetzelfde: “Natuurlijk heb ik er zin in!”
Ik kon er maar niet aan wennen om haar te zien omkleden in de kleedkamer. Zij was zo op haar gemak, alsof zij zich helemaal niet bewust was van haar naaktheid, voordat zij haar sportkleding aan deed. Zo zelfbewust als dat ik was, zo op haar gemak was zij. Soms zag ik haar naar mijn naaktheid kijken en dat deed me wel wat, maar ik probeerde om het niet te laten blijken.

Tijdens het sporten werd er veel gepraat. Niet alleen over alledaagse dingen die we mee hadden gemaakt op ons werk, tijdens boodschappen doen of familie-uitjes, maar ook over seks. Over onze seksuele voorkeuren. Over wat we lekker vonden en wat niet. Die ochtend was het niet anders. Het was vrijdag en tevens de laatste dag waarop we die week zouden sporten. Het weekend stond voor de deur en we hadden geen afspraak gemaakt om dan samen ergens heen te gaan. We hadden ieder onze eigen verplichtingen. Syl was iets stiller tijdens het sporten dan normaal, maar ik vroeg er niet naar. Ik dacht dat zij misschien met haar hoofd al bij het weekend zat, of dat zij de nacht daarvoor niet zo goed had geslapen. Iedere vrijdag gingen we na het sporten de sauna in. Ik vond het dan ook niet erg toen Syl vroeger dan normaal wilde stoppen met sporten en voorstelde dat we de sauna in gingen.

De sauna was een soort van blokhut die achter in de kleedkamer gebouwd was. De deur was van ruwe hout en zo ook de wanden van de sauna – alsof er diverse bomen waren gekapt om een normale muur mee te bekleden. In de deur zat een klein raampje van ongeveer 20 bij 20 centimeter en je kon daardoor vanuit de sauna maar heel weinig van de kleedkamer zien.
Ook kon je niet zomaar vanuit de kleedkamer in de sauna kijken. Daarvoor moest jij jouw neus tegen het raampje drukken en het felle omgevingslicht met jouw handen afschermen.

In de saunacabine kon je hoog of laag zitten. Wij kozen altijd voor hoog, omdat het daar lekker warm was. Nog nooit had ik meegemaakt dat er iemand anders in de sauna zat. Eigenlijk had ik het idee dat de sauna maar weinig gebruikt werd, of het moet zijn dat niemand anders ‘s morgens al zin had om de sauna in te gaan. Tegen de lunch waren wij altijd wel weer vertrokken, na een uurtje of twee sporten.

Op die bewuste vrijdag legden we onze handdoeken, zoals altijd, naast elkaar op de bovenste bank.
“Oh wat is dit toch heerlijk,” verzuchtte ik toen we al enkele minuten zaten te genieten van de droge warmte van de sauna. Zweetdruppeltjes begonnen zich al op mijn lichaam te vormen. Door een geluidje naast me opende ik mijn ogen en draaide mijn hoofd naar Syl. Ineens waren haar lippen op de mijne. Ik schrok er niet van. Integendeel, het voelde gelijk zo natuurlijk aan dat ik haar terug zoende. Voorzichtig ontdekten onze tongen elkaar. Naïef dacht ik dat het bij een kus zou blijven, maar al snel voelde ik Syl’s hand op mijn borst. Ik trok me terug en keek haar vragend aan. Zij glimlachte alleen naar me. Ineens voelde ik me verplicht om haar ook aan te raken. Ik legde mijn hand op haar been, maar zij duwde hem weg.
“Gewoon genieten,” mompelde zij met haar mond tegen de mijne, “ik wil dat je gewoon geniet.”

Ik nam me voor om eerst te genieten en daarna zou ik haar laten genieten. Syl’s hand sloot zich vaster om mijn borst terwijl we opnieuw kusten. Nu mij verteld was om alleen maar te genieten, was dat ook precies wat ik wilde doen. Hoe lang droomde ik er niet al van om weer eens intiem te zijn met een vrouw? De laatste keer was alweer jaren geleden, maar nooit waren gedachten in mij opgekomen om intiem te zijn met mijn vriendin. Zij wist echter van mijn verlangen, want ik had haar erover verteld.

Ik leunde tegen de rugleuning toen Syl haar mond naar mijn tepels verplaatste. Eén voor één zoog zij aan mijn tepels. Hard en zacht. Ik kreunde en holde mijn rug, om haar zo meer van mijn borsten te bieden. Zij zoog wat harder op mijn tepel terwijl zij een hand over mijn kutje legde. Onwillekeurig spreidde ik mijn benen wat wijder en dat zag Syl terecht als een uitnodiging. Zonder omhaal verdween er een vinger in mijn kutje. Heerlijk! Ik zuchtte, kreunde en genoot. In en uit bewoog haar vinger en volgens mij stopte zij er zelfs een tweede bij. Hoe dan ook, het voelde lekker. Heel lekker. Maar, het kon nog lekkerder, merkte ik enkele minuten later.

Zonder haar vingers uit mij te halen, bewoog Syl naar het onderste bankje en ging op haar knieën tussen mijn benen zitten. Haar lippen sloten zich om mijn klitje en een heerlijk warm gevoel, zelfs warmer dan het al in de sauna was, nam bezit van mijn binnenste. Haar vingers werkten zich in en uit mijn kutje en haar tong en mond deden wonderlijke dingen met mijn klitje. Het was alsof zij al mijn geheime plekjes kende. Alsof zij precies wist wat ik lekker vond. Of was het de bijzondere situatie waar ik zo geil van werd? Daar dacht ik op dat moment niet over na. Ik genoot, met mijn benen wijd en mijn ogen dicht. Het duurde niet lang voordat een heerlijke orgasme mijn lichaam deed trillen.

Syl trok pas haar vingers uit mijn kutje toen ik mijn ogen na een paar seconden opende en haar aankeek. Zij glimlachte verwachtingsvol naar mij en kwam naast mij zitten. Ik was er klaar voor, kon niet wachten om haar klitje te likken, haar te vingeren, haar te proeven. Op dat moment ging de deur van de sauna open. We keken er allebei naar alsof we voor het eerst zagen dat er een deur zat. Een vrouw kwam binnen, glimlachte even naar ons, legde haar handdoek op het onderste bankje en ging zitten. Teleurgesteld verlieten wij de sauna en na het douchen, het fitnesscentrum. Nooit weer waren wij alleen in de sauna, zelfs niet toen wij besloten om het op andere dagen te proberen. Die vrouw zat er iedere keer bij.

Syl heb ik uiteindelijk geproefd, alleen niet in de sauna…

PS: Dit is een waargebeurd verhaal.

Bron foto

© Rebel’s Notes

2 thoughts on “Een hete sauna

Share your thoughts...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: