Jennifer en Amber

This is the Dutch version of ‘Jennifer and Amber

“Er is niets, lieverd. Echt niet.”
Nathan keek haar recht in de ogen en leek oprecht te zijn. Toch knaagde de twijfel diep in haar binnenste. Intuïtief wist Jennifer dat er iets aan de hand was. Tijdens hun vrijpartijen was hij er niet helemaal bij. Het is niet meer zoals het eerst was. Ze waren dan ook al enkele jaren getrouwd en ondanks dat ze geen kinderen hadden en het altijd leuk hadden samen, was de sleur toch in hun huwelijk gekomen. Experimenteren met seks doen ze al lang niet meer zo vaak. Ineens een romantisch weekendje weg zat er door hun drukke banen ook niet meer in. Vaak dacht Jennifer eraan om weer iets te plannen, of om Nathan een keer heerlijk te verwennen met een striptease of een erotische massage, maar in de weekends wilde ze maar één ding: zoveel mogelijk slapen.

Het is tijd om in actie te komen, Jen!
Met die gedachten stond Jennifer terstond op. Zij glimlachte naar Nathan die haar verbaasd aankeek en verdween naar de slaapkamer. In de aangrenzende badkamer ging zij snel onder de douche. Een kwartiertje later liep Jennifer terug naar de kamer, gekleed in een zwarte string en een doorzichtig zwart stukje stof, dat een nachtjurkje moest voorstellen. De zwarte pumps met stiletto hakken maakte het plaatje af. Jennifer stapte de kamer binnen en zag nog net hoe Nathan snel zijn telefoon weg legde. Heel even wilde ze vragen wat hij aan het doen was, maar in gedachten maande zij zichzelf: nee Jen, je zou het gezellig maken!

Met wiegende heupen en kleine stapjes liep ze naar Nathan en ging voor hem staan, haar benen gespreid. Haar intenties waren duidelijk. Nathan keek onwillekeurig naar haar kruis, dan omhoog naar haar volle borsten en weer naar beneden, naar haar voeten. Jennifer wachtte tot zijn blik weer op haar gezicht rustte, maar wat zij daar zag was geen geilheid.
“Jenny,” zei hij, “niet nu. We moeten praten.”
“Nathan?”
“Ga zitten, Jennifer,” zei hij, nu met ongeduld in zijn stem.
“Nathan, wat is er met je?” Jennifer klonk nu ook geërgerd. Eerst verzekerde hij haar dat er niets was en nu ineens wilde hij praten als zij onmiskenbaar liet blijken dat zij zin had in seks. Nou ja, zin…

Zijn stem onderbrak haar gedachten.
“Jennifer, ik wil meer,” zei Nathan.
“Meer? Wat bedoel je? Wil je dat ik je pijp?”
“Nee, natuurlijk niet!”
De felheid in zijn stem liet haar schrikken.
“Wat dan, Nathan? Wat bedoel je dan? Zeg het nou maar gewoon!”
“Jij weet dat ik heel veel van je hou, Jenny,” begon Nathan, “maar, ik heb ook gevoelens voor andere vrouwen.”
“Vrouwen?” Jennifer geloofde haar oren niet. Gaat hij haar nou vertellen dat hij vreemd is gegaan met meerdere vrouwen?
“Ja. Ik geloof dat ik niet monogaam kan zijn. Ik wil jou niet kwijt, Jenny, maar ik wil ook relaties met andere vrouwen.”

Stomverbaasd zat Jennifer hem aan te kijken. Wat was er met Nathan aan de hand? Zij heeft hem hier nog nooit over gehoord.
“Vrouwen, Nathan? Ga je me vertellen dat je relaties hebt met meerdere vrouwen?”
“Nee… uh… nou ja… nee… geen echte relaties. Nou ja, wel echte, maar nu nog alleen online.”
Een wonderlijk verhaal ontvouwde voor haar. Al maanden was Nathan lid van een dating site voor mensen die naast hun eigen relatie een secundaire relatie willen voor meer spanning in hun levens. Hij wilde niets erover vertellen omdat hij niet wist hoe Jennnifer zou reageren, maar nu wilde hij de vrouwen ook in het echt ontmoeten.
“Ik wil niet vreemdgaan, Jenny. Als we nou beiden ook relaties met anderen hebben, komt er weer wat spanning in onze levens.”

Weken later zat Jennifer achter de computer, bezig om een profiel aan te maken voor de dating site. Nathan heeft zij al lang op die site gevonden, maar het heeft toch wat moed gekost om een eigen profiel aan te maken. Nee, zij had geen behoefte om andere mannen te ontmoeten. Aan Nathan had zij genoeg, maar daar had hij geen boodschap aan. De avond van dat gesprek was zij gewoon naar bed gegaan. Zijn besluit was al genomen en Jennifer voelde zich niet geroepen om te smeken. De weken na het gesprek verliepen redelijk normaal en ze hadden zelfs een aantal malen seks. Heerlijke seks zelfs. Heel even twijfelde ze of Nathan toch niet gelijk had, tot een plan in haar hoofd begon te vormen. En hier zat zij dan te kijken naar haar profiel oftewel, het profiel van Amber.

Het profiel van Amber speelde perfect in op die van Nathan. Een perfecte match: Nathan en Amber. Dat gaf de site ook aan als tip: Amber moest contact opnemen met Nathan. Toch deed zij dat niet. Zij wilde dat Nathan de eerste stap zou zetten. Als extra lokkertje heeft ze een profielfoto geplaatst waarvan zij wist dat Nathan, als billenman, van zou smullen. Het had nog wat voeten in aarde om zelf de foto te maken, maar het resultaat mocht er zijn. Een zwart-wit foto waar zij op haar knieën zit, haar rug naar de camera. Haar voeten onder haar billen, haar billen en rug vormde een rechte lijn. Een beetje spelen in Photoshop en de profielfoto van Amber was onherkenbaar.

Twee dagen later ontving Amber het eerste berichtje van Nathan. Jennifer zat op het bed met haar laptop. Nathan was in zijn studeerkamer, zogenaamd aan het werken. Zijn bericht was vol lof over haar profielfoto en hij stelde haar een aantal persoonlijke vragen. Amber antwoordde terughoudend, maar stelde hem ook één of twee vragen. Berichtjes vlogen over en weer, tot Amber er genoeg van had en zei dat zij ging slapen. Nathan wenste haar welterusten en sloot zijn berichtje af met kusjes. Jennifer had net goed en wel haar laptop opgeruimd en lag zogenaamd een film te kijken toen Nathan vrolijk de slaapkamer binnen kwam.
“Ik ben moe, Nathan,” zei ze toen hij naast haar plaatsnam en haar kutje met zijn hand bedekte. Wetend dat zijn vrolijkheid en opgewondenheid door haar fictieve persoonlijkheid kwam, maakte haar nijdig.

Weken lang stuurde ze elkaar berichtjes. Nathan deed er alles aan om Amber te laten instemmen tot een ontmoeting, maar iedere keer heeft zij een ander excuus waarom het nog niet kan. Nathan was tot over zijn oren verliefd. Sinds hij die eerste avond met Amber heeft gesproken is hij altijd vrolijk en zeer attent. Na die eerste avond heeft Jennifer hem niet meer geweigerd als hij seks wilde hebben. Dat wilde hij haast iedere avond. Ze kusten weer alsof ze voor het eerst verliefd waren en probeerde weer standjes die ze al lang vergeten waren. Jennifer genoot.
“Jij bent verliefd, Nathan,” zei Jennifer een avond toen ze beiden nog buiten adem waren na een heftige vrijpartij.
“Ja,” zei Nathan en Jennifer was verbaasd dat hij het niet ontkende.
“Ik ben verliefd op Amber,” ging Nathan verder.
“Vertel me over haar?” vroeg Jennifer, en dat deed Nathan.
“… en ik kan niet wachten om haar te ontmoeten. Ik ben haar ook dankbaar, want als het niet door haar was, hadden jij en ik niet zo’n goed seksleven,” besloot Nathan zijn betoog.

De volgende dag stemde Amber uiteindelijk in tot een ontmoeting met Nathan. Die avond sprong Nathan als een kind op bed, stroopte het dekbed van Jennifer en spreidde ruw haar benen. Hij dook met zijn gezicht tussen haar benen en begon zachtjes maar ferm te likken. Een heerlijke rilling ging door Jennifer en voor een paar seconden voelde zij zich schuldig over Amber, maar al snel was zij zich alleen bewust van de heerlijke sensatie tussen haar benen. Niet alleen likte Nathan haar, maar hij masseerde haar kutlipjes tussen zijn vingers zoals alleen hij dat kon. Een orgasme overspoelde haar en bij de tweede orgasme voelde ze een vinger in haar kontje glijden. Jennifer genoot van de sensaties tot nog een orgasme zich van haar meester maakte. Nathan duwde haar benen omhoog en hield zijn eikel bij haar opening voordat hij zijn pik in één snelle beweging hard in haar kutje stootte.

Twee avonden later waren ze beiden gereed om uit te gaan. Nathan had een afspraak met Amber en Jennifer zou samen met een vriendin naar de film gaan. Op de tafel stond Jennifers laptop met het profielfoto van Amber op haar scherm. Jennifer zat haar nagels te lakken.
“Oh,” zei Nathan achter haar, “jij hebt Amber op jouw scherm.”
“Ja klopt,” zei Jennifer met een lief glimlachje, omhoog kijkend naar Nathan, “ik wil even mijn profielfoto aanpassen. Deze ben ik zat.”

© Rebel’s Notes

%d bloggers like this: