Etenstijd

This is the Dutch version of ‘Dinnertime

“Wat kijk je geil,” zegt Vincent bij het zien van de uitdrukking op het gezicht van Lotte.
“Wie, ikke?” vraagt ze quasi-onschuldig.

God, ik zou haar nu wel willen neuken.

Vincent drukt de gedachte weg.
“Ja jij, kleine onschuld!”
Hij gaat in zijn fauteuil zitten en pakt de krant op het tafeltje. Lotte bladert rustig door een of ander vrouwenblad.
“Ik ben echt onschuldig hoor!” zegt Lotte net als hij de krant openslaat.
“Ja ja,” zegt Vincent vanachter zijn krant.

Ik kan me beter op de saaie financiële berichten richten, want anders zit ik hier straks met een stijve. Zomaar overdag! Ongehoord! Maar, vanavond…

De krant wordt ineens uit zijn handen geplukt.
“Lotte!”
Zijn stem klinkt geërgerd. Zij weet dat hij niet gestoord wil worden tijdens het lezen van de krant. De geile blik in haar ogen laat zijn ergernis als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hij kijkt gebiologeerd hoe ze tussen zijn benen op haar knieën gaat zitten. Haar handen strelen lichtjes de binnenkant van zijn dijen, steeds dichterbij zijn kruis. Vincent spreidt zijn benen iets meer om zijn harder wordende lid meer ruimte te geven, maar ook als uitnodiging voor Lotte. Niet dat zij een uitnodiging nodig heeft.

Pak mijn lul maar. Ik ben er wel aan toe, een lekkere zuigbeurt.

Met een schalks glimlachje dat haar lippen decoreert, opent Lotte zijn broek. Zijn penis was zodanig stijf dat de eikel boven de rand van zijn onderbroek uitsteekt. Vincent zucht als Lotte met haar duim over het uitstekend vlees strijkt.

Kijk die eikel nou glimmen. Oh ja! Daar, en niet alleen met je duim, lieverd. Kom op met dat mondje!

Door zijn billen van de stoel te tillen helpt hij Lotte om zijn broek omlaag te trekken. Haar rechterhand omsluit zijn ballen; haar linker pakt zijn stijve. Heel even kneedt zij zijn ballen om er vervolgens zachtjes met haar nagels overheen te gaan.

Ja! Mijn ballen! Kriebel ze maar. Kijk hoe die pik van me stijver wordt als je dat doet.

Op datzelfde moment leunt ze naar voren, steekt haar tong uit en likt van onder naar boven langs de schacht van zijn pik. Haar geile ogen lachen hem toe en haar lippen omsluiten zijn eikel.

Goed zo, teefje. Zuig me maar. Daar is dat mondje voor gemaakt.

Vincent strijkt Lotte’s haar naar achteren en houdt het in een staart in zijn vuist om haar mond te zien werken. Zij laat hem heel diep in haar mond glijden, wacht even en komt dan weer omhoog. Keer op keer doet ze dat en iedere keer lijkt het alsof ze het langer volhoudt.

Tot achter in haar keel. Mijn eikel raakt gewoon haar huig. Laat mij je mondje maar neuken.

Haar tong draait rondjes om zijn eikel; vindt en plaagt het plasgaatje en frenulum. Haar ogen kijken hem aan. Terwijl een ongeduldige geilheid hem in zijn greep houdt, glimlacht Vincent naar Lotte.

Zuigen kreng, niet plagen!

De vingers van haar rechterhand sluiten om zijn lid. Langzaam begint Lotte hem af te trekken terwijl haar mond steeds op en neer beweegt, in hetzelfde tempo als haar hand. Vincent grijpt de armleuningen vast. Zijn knokkels kleuren wit en zijn spieren trillen door de kracht die hij uitoefent.

Oh god, dit wordt nog eens een keer mijn dood. Wat kan die meid pijpen! Even volhouden. Niet te snel klaarkomen. Hier wil ik van genieten.

Hij haalt zijn ogen niet van het tafereel voor hem af. Vincent geniet van de combinatie van beeld en gevoel. Lotte is een kunstenares – ze weet precies hoe ze hem moet bespelen. Gefascineerd, alsof hij het voor het eerst ziet, kijkt hij toe hoe zijn pik in haar mond verdwijnt en dan weer tevoorschijn komt.

Oh… ooh. Laat me dat lekker mondje van je neuken. Wat ben je toch een geil wijf.

Zij voert langzaam het tempo op. Haar hand is de perfecte plaatsvervanger voor een strak kutje. Vincent voelt zijn orgasme naderen. Hij kreunt. Zijn vingers deuken het leder van de armleuning; zijn beenspieren spannen aan.

Nee, nog niet klaarkomen. Het is veel te lekker om nu te stoppen. Maar oh, ik ben zo dichtbij. Wil lekker in haar mondje spuiten. Laat haar maar slikken!

Lotte opent haar ogen en kijkt hem aan. Zij zuigt nu harder, alsof zij zijn sperma naar boven wil zuigen.

God ik ga komen. Ik ga komen!

Hij voelt hoe zijn ballen samentrekken.
“Oh god ja, ik kom,” kreunt Vincent. Sperma spuit in golven omhoog, maar hij ziet er niets van.

Ik kom. Oh ja, ik kom. Wat lekker. En zij slikt alles. Alles slikken, hoertje van me. Geen druppel verloren laten gaan! God wat lekker!

Lotte wacht tot haar mond vol is en slikt. Dan sluit haar mond weer om zijn gevoelige eikel om het laatste beetje sperma op te vangen.

Voorzichtig, voorzichtig. Het is gevoelig…

Hij voelt zichzelf zachter worden in haar mond; voelt heel zijn lichaam ontspannen.

Ik heb nu best trek…

“Wat is dat toch weer heerlijk zoet,” zegt Lotte met een lach, “het zal vast wel komen door alle thee die je de laatste tijd drinkt.”
Zij likt over haar lippen en voordat hij iets kan zeggen, praat zij weer: “Het smaakt naar meer, maar zullen we eerst gaan eten? Ik heb honger.”

Een vrouw zo naar mijn hart. Vanavond… vanavond is zij aan de beurt!

Bron foto

© Rebel’s Notes

%d bloggers like this: