Madelief

This is the Dutch version of ‘Virgin Trip

“Bedankt,” zei Madelief tegen degene die de deur van het toilet voor haar open hield.
“Graag gedaan,” antwoordde haar medepassagier.
Madelief betrad de kleine ruimte en deed de deur op slot. Ze gebruikte snel het toilet en zette zich schrap voor het lawaai toen ze het toilet doorspoelde. Het lawaai dat vliegtuigtoiletten maken wanneer ze worden doorgespoeld is iets waarvoor zij altijd angstig was. Nadat ze haar tanden had gepoetst, opende ze de deur en hield hem open voor de dame die de volgende in de wachtrij was. Madelief liep terug naar haar stoel en hoefde niemand te storen om weer te gaan zitten. Ze zat, op deze intercontinentale vlucht, in de voorste rij van het middelste gedeelte van een grote Boeing 777. Haar stoel was bij het gangpad en in de stoelen tussen haar en het raam zat een jong stel. Ze vermoedde dat beiden niet veel ouder waren dan haar eigen eenentwintig jaar.

De jonge vrouw in de stoel naast die van Madelief keek naar haar op toen ze weer wilde gaan zitten. Madelief’s glimlach werd beantwoord met een glimlach. Terloops merkte Madelief dat het koppel dicht bij elkaar zat onder één van de dunne dekens die de luchtvaartmaatschappij aan passagiers verschaft voor nachtvluchten. Ze schonk verder geen aandacht aan hen, kantelde de rugleuning van haar stoel naar achteren, spreidde haar eigen deken over haar heen en trok het slaapmasker, dat eveneens verschaft was door de luchtvaartmaatschappij, over haar ogen. Madelief was klaar om te gaan slapen.

Haar gedachten dwaalden terug naar eerder die dag, toen ze een laatste blik wierp op haar moeder die haar stond uit te zwaaien. Tranen stonden in de ogen van haar moeder. Instinctief wist Madelief dat het voor haar moeder moeilijk was om haar enige kind te zien vertrekken voor een stage in het buitenland. Madelief was nog nooit eerder van huis geweest zonder haar moeder. Ze waren altijd samen, deden alles samen. Niet alleen waren ze moeder en dochter, maar ze waren ook elkaars beste vriendin. Madelief had echter al lang de droom om haar stage in het buitenland te doen, ook al zou zij daardoor zes maanden van huis zijn. In de laatste week voordat Madelief zou vertrekken, verzekerden zij en haar moeder elkaar om beurten, dat de maanden snel voorbij zouden gaan.

Welke avonturen zouden er op haar wachten, op het eiland waar het vliegtuig haar heen bracht? Madelief zuchtte diep en innerlijk glimlachte ze. Ook al ging ze naar het eiland om te werken en te studeren, er zou meer dan genoeg vrije tijd overblijven om uit te gaan. Misschien zou ze een speciaal iemand ontmoeten? Misschien zou ze zelfs verliefd worden? Madelief was ooit verliefd, maar hij had haar geen blik waardig gegund. Dat was toen ze nog op de middelbare school zat en hij was de populairste jongen van de school. Uiteraard zag hij haar niet. Zij was het meisje van wie veel van haar medescholieren niet eens wisten dat zij bij hen hoorde. Madelief was zo goed als onzichtbaar door haar ingetogen geaardheid. Op de universiteit was het anders. Daar deed ze haar best om meer uitgaand te zijn, maar er was niemand in wie zij een speciale interesse had. Eén jongeman toonde wel interesse in haar, maar ondanks dat zij na de les een paar maal iets met hem was gaan drinken, beschouwde Madelief hem alleen maar als een medestudent.

“Nee, stop. Niet hier.”
Heel even wist Madelief niet waar deze gefluisterde woorden vandaan kwamen, tot ze besefte dat de jonge vrouw naast haar had gesproken.
“Ze slaapt en het dekentje bedekt toch alles. Gewoon stil zijn.”
Nu was het de jongeman die fluisterde. Madelief hield zich heel stil. Wat waren ze aan het doen onder de deken? Haar gezicht gloeide en ze wist dat ze bloosde. Ze hoopte dat het stelletje het niet zou merken.
“Trek je rok omhoog,” fluisterde de jongeman en enkele minuten later: “O ja. O god, je bent zo nat.”
Madelief ademde diep in en langzaam weer uit. Het was een tijdje stil. Wisten ze dat zij nog wakker was? Nee toch?
“Ze zuchtte alleen maar in haar slaap,” zei de jongeman, “spreid je benen.”

Madelief spreidde onwillekeurig haar eigen benen ook een beetje. Een rilling ging door haar lichaam en de drang om zichzelf aan te raken nam bezit van haar, maar ze wilde niet bewegen. Hoe ver zouden ze gaan? Madelief was nog nooit dáár door een man aangeraakt. Nog nooit eerder had iemand anders dan zijzelf seksuele handelingen bij haar verricht. Madelief had zelfs nog nooit een orgasme gehad. Zij vond het lekker om met zichzelf te spelen, haar tepels tussen haar vingers te rollen en over dat knopje tussen haar benen te wrijven, maar verder dan dat ging ze nooit. Zij had de lef niet een vinger bij zichzelf naar binnen te brengen, laat staan een vibrator. Ondanks haar nieuwsgierigheid had ze het nog nooit geprobeerd. Haar grootste wens is om haar maagdelijkheid te verliezen aan een man, niet aan een stuk plastic.

“Ik wil je neuken.”
Beide vrouwen snakten tegelijk naar adem, maar het geluid dat Madelief maakte ontging het koppel.
“Nee, dat kan niet. Niet hier.”
“Oh ja, dat kan wel. Draai gewoon je rug naar me toe, duw je kont naar achter en ik doe de rest.”
“Maar…”
“Kom op, schatje,” smeekte de jongeman, “ik heb je nu echt nodig.”
Madelief fronste een beetje vanwege de emotionele chantage in zijn stem, maar zijn vriendin leek het niet op te merken of zij was eraan gewend. Of misschien is ze net zo geil als ik ben, dacht Madelief en weer bloosde ze. Een ritselend geluid naast haar vertelde haar dat er van positie veranderd werd. Zouden ze het echt doen? Neuken? Hier, in het vliegtuig?

“Nog een stukje naar achteren,” fluisterde de jongeman.
“Ja, zo. Perfect,” sprak hij weer.
Naast haar maakte de jonge vrouw een piepend geluid, gevolgd door een zachte “ooooh” en Madelief begreep dat er iets aan het gebeuren was. Onder haar eigen dekentje was haar hand inmiddels tussen haar benen beland. Zij drukte hard tegen haar kruis en kantelde haar heupen een fractie naar voren en naar achteren om enige wrijving te creëren tussen haar spijkerbroek en haar gevoeligste delen. Ze stelde zich voor hoe de jongeman zijn stijve bij zijn vriendin naar binnen bracht en haar langzaam neukte. Madelief bloosde weer, maar vroeg zichzelf af hoe het zou voelen om geneukt te worden en wanneer zij het een keer zou mogen ervaren. Haar hand drukte harder tussen haar benen en een rilling liep door haar lichaam. Ze stopte haar bewegingen toen het hoofd van de vrouw naast haar op haar schouder zakte.

Iedere keer als de man in zijn vriendin stootte, bewoog haar hoofd op Madelief’s schouder. Madelief deed de bewegingen na met haar handen. Als de jongeman in de vrouw stootte, duwde Madelief tegen haar eigen kruis. Ze luisterde naar de ademhaling van de vrouw, hoorde de zachte kreunen, het zuchten. De ademhaling van de jonge vrouw versnelde in hetzelfde tempo als Madelief’s hartslag. Madelief’s hand bewoog over haar kruis. Ze wenste dat ze zichzelf kon aanraken zoals ze vele nachten al had gedaan, maar haar grootste wens was om geneukt te worden. Hier, op dit moment. Ze wilde dezelfde magie ervaren als haar vrouwelijke medepassagier. Haar hand bewoog sneller en het maakte haar niet meer uit of het koppel het zag. Diep vanuit haar buik golfde een heerlijk gevoel door haar heen en het eindigde in haar kruis. Madelief had geen idee wat het gevoel betekende, maar haar verlangen naar een speciaal iemand in haar leven werd er alleen maar sterker door.

Als ik nou iemand op het eiland zou ontmoeten…, was haar laatste gedachte voordat ze in slaap viel, haar hand nog tussen haar benen.

© Rebel’s Notes

pittig-proza-button

Share your thoughts...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: