Een Zomerse File

This is the Dutch version of ‘Traffic jam

“Nee, nee, nee! Oh alsjeblieft, nee!”
Isolde’s stem was vol wanhoop. Zij wilde naar huis! Hier zat zij dus totaal niet op te wachten, een file in deze verzengende hitte. Al dagen lang was het warm. Te warm. Vochtig en plakkerig. Een hittegolf in Nederland en voorlopig was het einde nog niet in zicht. Isolde was eerder weg gegaan van haar werk. Zij had impulsief besloten om de middag vrij te nemen. Niet omdat zij van de hitte wilde gaan genieten, maar omdat zij zo geil was. Want ondanks dat zij slecht tegen deze klamme hitte kan, leek de hitte haar zinnen altijd extra aan te wakkeren. In haar gedachten lag zij al met haar benen gespreid op haar bed, haar favoriete vibrator diep in haar kutje en haar vingers dansend op haar klitje.

Isolde reed langzaam naar voren, de auto voor haar volgend. Zij probeerde langs de auto’s heen te kijken wat er verder naar voren aan de hand was, maar kon niets zien. Haar hoop dat zij snel weer zou kunnen doorrijden vervloog toen de auto voor haar ineens stil stond. Isolde overwoog nog om een baan naar rechts te gaan, maar trapte op haar rem toen een vrachtwagen de ruimte innam. Haar autootje stond half schuin, met zijn neus net niet in de baan van de vrachtwagen. En recht voor de neus van haar autootje, stopte de vrachtwagen. De chauffeur stak zijn kop uit het raam met een geërgerde blik op zijn gezicht. Isolde wilde net haar hand opsteken om een excuus te gebaren, toen de uitdrukking van de vrachtwagenchauffeur veranderde in een glimlach. Zij besefte ineens dat hij niet meer naar haar gezicht keek, maar dat hij een perfect uitzicht had op haar benen.

Haar blote benen, wel te verstaan. Isolde bewoog eerst niet. Zij wilde zijn aandacht niet onnodig vasthouden, maar die man keek maar niet weg. Zijn ogen dwaalden terug naar haar gezicht en hij knipoogde. Snel keek Isolde naar beneden en ineens stonden de vlamrode vlekken op haar wangen. Haar kutje was duidelijk zichtbaar. Isolde was al totaal vergeten dat zij haar jurkje omhoog had gestroopt op het moment dat zij in de auto stapte toen zij vertrok van haar werk. Net voordat zij vertrok, had zij in haar geile bui haar slipje uitgetrokken en in haar tas gestopt. Zij besefte direct dat als zij alles kon zien, de vrachtwagenchauffeur er een beter zicht op had. Snel trok zij haar jurkje omlaag en keek naar links. Zij negeerde bewust de vrachtwagenchauffeur en was blij toen de auto voor haar ineens begon te bewegen. Snel wegwezen, dacht zij nog toen zij haar auto in zijn eerste versnelling zette.

Het verkeer bewoog langzaam vooruit. In haar spiegeltje merkte Isolde dat de vrachtwagen nog stil stond. Zij zag een opening op de rechterbaan, zette snel haar knipperlicht aan en schoot razendsnel naar rechts. Een auto toeterde achter haar omdat de bestuurder hard op zijn rem moest gaan staan. Rustig aan, dacht Isolde maar stak toch haar hand omhoog als bedankje en excuus. Er waren nu twee auto’s tussen haar en de vrachtwagen, maar al snel waren het er vier. Het schoot nog niet op. Rijden, remmen, rijden, remmen. In een halfuur kwam Isolde maar een kilometer vooruit en er leek nog geen einde te komen aan de file. Haar linkerbeen begon moe te worden, haar knie leek verkrampt. Zij overwoog om even met haar auto op de vluchtstrook te gaan staan, toen zij het bord zag dat een parkeerplaats aankondigde. Nog 200m.

Met een zucht van opluchting stapte Isolde uit de auto. Tussen de bomen door kon zij nog net de auto’s op de snelweg zien. Vreemd genoeg is de parkeerplaats verlaten.
“Niet erg,” mompelde Isolde als zij haar auto op slot deed en richting de bomen liep. Zij zocht een plekje waar zij niet van de parkeerplaats, maar ook niet van de grote weg te zien was. Zij stroopte haar jurk omhoog, spreidde haar benen en ging gehurkt zitten en liet haar plas de vrije loop. Nog een zucht van opluchting ontsnapte haar bij het ledigen van haar overvolle blaas.

“Mooi kontje heb je,” zei een stem achter haar.
Isolde sprong op en trok haar jurk omlaag. Gelukkig was zij net klaar met plassen, maar een druppel rolde toch aan de binnenkant van haar been naar beneden.
De vrachtwagenchauffeur stond met een glimlach op zijn gezicht naar haar te kijken. Nu zij hem zo van dichtbij zag, mocht hij er wel wezen. Hij was zeker geen mooie man, maar dat ruige had iets. Zijn ondeugende ogen hielden die van haar gevangen.
“Mooi kutje ook,” praatte hij weer en bulderde van het lachen toen Isolde weer bloosde.
“Ach, meisje, ik plaag je maar een beetje. Voor mij hoef je niet bang te zijn. Maar, je zo te zien doet me wel wat. Toch raak ik niets aan zonder uitnodiging.”
Isolde keek naar hem en zag de vriendelijke lach op zijn gezicht. Zij ontspande iets en glimlachte naar hem.

“Ik ga terug naar mijn auto,” zei ze.
Isolde wilde net bij hem langslopen, maar stopte. Zij stak haar hand uit naar hem.
“Ik ben Isolde,” zei ze toen hij haar hand in de zijne nam.
“Gerard,” zei hij en hield haar hand vast. “Deze file is nog lang niet over. Er is een groot ongeluk gebeurd bij het volgende knooppunt. Ze hebben twee banen afgesloten en verwachten de ravage pas over een uur of twee opgeruimd te hebben. Het heeft dus geen zin weer aan het rijden te gaan.”
“Balen!” zei Isolde, “ik heb mij mijn middag toch iets anders voorgesteld.”
“Had je een afspraak?”
“Soort van,” antwoordde zij, “met mezelf.”

Kennelijk was Gerard een man die aan een half woord genoeg had.
“Ik kan je daarmee helpen,” zei hij.
“Waarmee?” vroeg Isolde, een beetje bits, maar met een blos op haar wangen.
“Meisje, het…”
“Mijn naam is Isolde.”
“Oké, oké,” lachte Gerard terwijl hij zijn handen defensief in de lucht hield, “Isolde…”
Isolde slikte. De manier waarop hij haar naam zei klonk als een liefkozing.
“Isolde… jij zit op een hete dag in een warme auto met jouw jurkje hoog opgetrokken, jouw kutje duidelijk zichtbaar. Jij bent vroeg weggegaan op jouw werk, want je krijgt het op diverse manieren… eh… warm van deze hitte.”
Hij knipoogde naar haar en Isolde bloosde nog meer.
“Jij wilde vanmiddag niet het huishouden gaan doen, maar toegeven aan de gevoelens in je. Maar, je kwam in de file terecht. Wat je terecht zei: balen!”

Hij keek een paar momenten naar Isolde, momenten waarin zij haar kutje nat voelde worden en ze wist dat het deze keer niet een druppel plas was die van tussen haar lipjes ontsnapte.
“Er is niemand anders op de parkeerplaats, en zelfs al was daar iemand, komen ze ons vast niet zoeken…”

Gerard liet zijn woorden tussen hun hangen. Isolde kneep onwillekeurig haar benen samen. Een heerlijke rilling ging door haar lijf en ze voelde haar tepels verstijven. Zij nam een stap richting Gerard en pakte zijn hand, die hij uitgestrekt naar haar hield. Hij trok haar voorzichtig tegen hem aan. Heel even keken ze elkaar aan voordat hun lippen elkaar raakten. De kus begon zacht, maar al snel konden ze geen genoeg van elkaar krijgen. Gerard trok Isolde’s jurk omhoog en omvatte haar billen met zijn grote mannenhanden. Hij kneep er niet al te zachtjes in. Isolde kreunde en duwde haar heupen tegen zijn kruis. Zijn erectie was duidelijk voelbaar onder de ruwe stof van zijn spijkerbroek. Haar handen bewogen naar de knoop van zijn spijkerbroek, maar Gerard draaide haar snel om. Zijn linkerarm rustte onder haar borsten en hield haar stevig tegen hem aan. Zijn rechterhand vond haar kutje en een vinger gleed tussen haar schaamlippen.

Alle lustgevoelens kwamen tot ontploffing toen zijn vinger over haar gezwollen klitje gleed.
“Ach meisje toch, was je er zo hard aan toe?” vroeg Gerard met een schorre stem, gevuld met lust.
“Heb je een condoom bij je?” vroeg Isolde.
“Nee, maar vanavond wel,” antwoordde hij.

Behalve voor de vrachtwagen en haar autootje was het parkeerterrein nog leeg. Aan het geluid dat van de snelweg kwam was het duidelijk dat alles weer reed. Met een laatste kus en een zacht kneepje in haar tepel, stapte Isolde in haar auto.
“Tot vanavond,” glimlachte ze.
Gerard keek haar auto na tot zij verdween en toen naar het papiertje met haar adres in zijn hand.
“Tot vanavond, meisje,” zei hij, “tot vanavond. Het wordt nog eens een hete zomer!”

© Rebel’s Notes

pittig-proza-button

2 thoughts on “Een Zomerse File

  1. De fantasie van iedereen die veel op de weg zit (in ieder geval die van mij als ik weer eens lang in de auto zit). Bedankt voor je heerlijke bijdrage!

Comments are closed.

%d bloggers like this: