Het gemaskerde bal

This is the Dutch version of ‘New Year’s Ball

Sophie had er absoluut geen zin in! Wat dacht de nieuwe directeur wel niet? Dat hij zieltjes kon winnen met deze actie van hem? Om het allemaal nog erger te maken, was het ook nog eens een gemaskerd bal. Vroeger werden er nooit feestjes gehouden – geen eindejaarsfeestjes, geen nieuwjaarsborrels. Maar, directeur Wilco Penning, die flink de bezem door het bedrijf haalde, wilde dat wel. Het was zijn cadeau aan de medewerkers, stond er in de memo. Cadeau! Sophie kon haar tijd wel beter benutten, maar als directiesecretaresse voelde ze zich verplicht om in ieder geval haar gezicht te laten zien. Ze moest bijna lachen om haar gedachten. Haar gezicht laten zien? Ja, dat mocht nou net weer niet. Ze speelde even met de gedachten om niet te gaan, maar haar verantwoordelijkheidszin was te groot.

marilyn monroeZe betrad de grote zaal verkleed als Marilyn Monroe. De zaal zelf lag een aantal treden lager dan de entree. Sophie keek over de menigte heen en moest onwillekeurig achter haar masker glimlachen. Het leek wel of heel de dierentuin ook aanwezig was, met daartussen verschillende andere figuren. Ze meende Indiana Jones te herkennen, maar ook Cleopatra, Betty Boop, Assepoester en zelfs de geest uit Aladin. Charlie Chaplin kwam op haar afgelopen en Sophie verstijfde. Dat zal die stomme directeur wel zijn! Vanaf het moment dat hij aan haar voorgesteld werd, voelde ze al een afkeer jegens hem. Ze had een hekel aan mooie mannen en Wilco was daar een van.

“Marilyn,” zei Charlie Chaplin tegen haar vanachter zijn masker, “wat geweldig om je hier te zien. Kom,” hij pakte haar bij de hand en hielp haar de trap af.
“Help jezelf aan iets te eten en te drinken,” zei hij toen ze bij een lange tafel aankwamen en hij drukte haar een glas wijn in de hand. Vanachter haar masker bekeek ze hem met half dichtgeknepen ogen. Ja, het was Wilco. Ze wist zeker dat ze zijn stem herkende, ook al klonk het een beetje vervormd van achter het masker die hij droeg. Charlie Chaplin verliet haar zijde niet meer. Ze kwam samen met hem terecht bij een groepje beesten: een giraf, een olifant, twee Bambi-herten en een zebra. Tussen de giraf en de zebra stond Zorro. Hij was geheel in het zwart gekleed, met hoed op zijn hoofd, masker over zijn ogen en een cape die over zijn schouders en zijn zwarte kleding hing. Zijn mannelijke uitstraling en de wijze waarop zijn ogen de hare gevangen hielden, veroorzaakten kriebels in haar buik. Lekkere kriebels.

Sophie wende haar ogen af en draaide naar de zebra.
“Leuk feest,” zei ze en de zebra knikte, maar zei verder niets. Sophie excuseerde zichzelf van het groepje en liep terug naar de buffettafel waar ze een tweede glas wijn nam. Ze bleef bij de tafel staan, tot ze zag dat Charlie Chaplin weer op haar af kwam lopen. Sophie deed alsof ze hem niet zag en liep de andere kant op, waar ze zomaar tegen iemand begon te praten. Het bleek een van haar directe collega’s te zijn en hun gelach had de juiste uitwerking: Charlie Chaplin bleef op een afstand. Sophie draaide terug naar haar collega en op dat moment zag ze hem weer: Zorro. Hij stond haar met zijn donkere ogen aan te kijken. Ze voelde weer de kriebels in haar buik, maar deze keer zelfs ook een druppeltje vocht tussen haar benen. Wat was het toch met die man?!

Inmiddels waren gemaskerde figuren aan het dansen. Het zag er belachelijk uit, vond Sophie. Ze zag de twee Bambi-herten met elkaar dansen en daarnaast deed de zebra zijn best om de olifant over de dansvloer te sturen. Sophie nam zich voor nog eventjes te blijven en dan naar huis te gaan. Ze had aan haar plicht voldaan, vond ze, terwijl ze een derde glas wijn van de tafel pakte. De wijn had dezelfde uitwerking die het altijd had: Sophie werd er onrustig van. Of liever, haar kutje werd er onrustig van. Toen ze voor de zoveelste keer die avond opkeek en Zorro van dichtbij haar in de gaten zag houden, voelde ze een heerlijke rilling door haar lijf gaan. Haar tepels verharden en tussen haar benen werd het natter. Sophie kneep haar benen samen en probeerde zich te concentreren op het gesprek rondom haar, maar het lukte niet. De muziek stopte en toen het opnieuw begon te spelen, stond Zorro ineens voor haar met een uitgestrekte hand. Alsof zij in trans was legde Sophie haar hand in de gehandschoende van Zorro.
“Marilyn,” zie hij en trok haar met zich mee naar de dansvloer.

Hij hield haar dicht tegen zich aan, zo dicht dat Sophie ieder spier in zijn borst en buik kon voelen aanspannen tijdens het dansen. Maar ze voelde meer. Een spanning. Een onuitgesproken boodschap. Ze drukte zichzelf tegen zijn harde lichaam aan. Sophie had geen aandacht meer voor de dansende figuren om hen heen. Ze was zich alleen bewust van deze man. Hij stuurde haar rond de dansvloer op de maat van de meeslepende muziek. Sophie hield haar ogen gericht op zijn gezicht. Pas toen de deur achter haar dicht klikte, besefte ze dat ze niet meer op de dansvloer waren. Hij had haar nog stevig vast en in het schemerlicht zag ze zijn gezicht dichterbij komen. Sophie bood hem haar lippen aan. De kus was hard en hongerig. Zijn hand zakte naar haar billen. Hij kneep en trok haar hard tegen hem aan. Sophie voelde dat hij net zo opgewonden was als zij.

Zorro trok haar richting de bank, het enige meubelstuk in de ruimte. Hij duwde haar tegen de achterkant van de bank. Sophie was verrast toen ze geblinddoekt werd. Haar handen gingen naar de blinddoek maar die werden al snel achter haar rug vastgepind, terwijl hij haar lichaam voorover duwde. Sophie hing nu over de bank. Hij trok haar witte Marilyn Monroe-jurk omhoog. Haar slipje schoof hij aan de kant en zijn vingers drongen bij haar binnen. Sophie kreunde van genot. Ze spreidde haar benen en voelde hoe hij, zonder zijn vingers uit haar te trekken, tussen haar en de bank ging zitten. Zijn warme adem op haar hete knopje bracht haar op het randje van een orgasme. In een perfect ritme likte hij haar clitoris en neukte hij haar met zijn vingers. Een orgasme overspoelde haar. Hij bracht haar nog een keer tot een orgasme en trok dan zijn vingers uit haar.

Hij liet haar overeind staan terwijl hij tussen haar en de bank in stond. Sophie genoot van zijn handen die haar overal leken aan te raken. Haar borsten, haar billen, haar lipjes. Ze zuchtte en spreidde haar benen iets om hem beter toegang te geven. Door de blinddoek had ze het idee dat ze zich dingen verbeeldde. Zorro leek wel overal tegelijk te zijn. Sophie wilde het tegelijk kunnen zien en niet kunnen zien. Zijn handen waren overal. Dan kneep hij in een borst, dan tikte hij haar op een bil. Toen hij zijn handen onder haar billen schoof en haar optilde, liet ze zich gewillig over zijn harde pik zakken. Kreunen vulden de ruimte. Een harde tik op haar billen verraste haar. Sophie genoot van de ongeremde neukpartij en kon niet wachten om te zien wie deze perfecte minnaar was. Het feestje was zo slecht nog niet. Ze gooide haar hoofd achterover toen ze zacht kermend klaarkwam en voelde zijn lul in haar samentrekken toen zijn zaad zijn lichaam verliet.

“Laten we niet samen naar buiten lopen,” fluisterde hij in haar oor nadat hij haar had geholpen haarzelf te fatsoeneren. Met de blinddoek nog over haar ogen, hield hij haar aan de schouders en stuurde haar naar de deur. Net voordat hij haar zachtjes naar buiten duwde, trok hij de blinddoek van haar ogen. Sophie keek achterom. Ze wilde zijn gezicht zien, maar de deur blokkeerde haar zicht. Ze draaide zich terug naar de dansende menigte en keek recht in de ogen van… Zorro! Zijn donker broeierige ogen leken haar te lokken en een veelbetekenende glimlach speelde om zijn mond. Een beetje verdwaasd liep Sophie naar hem toe. Verwarde gedachten, vragen, raasden door haar hoofd. Ze was bijna bij hem toen hij zijn oogcontact met haar verbrak en naar iets achter haar keek. Sophie draaide zich om en zag Charlie Chaplin de kamer uitkomen.

© Rebel’s Notes

One thought on “Het gemaskerde bal

Comments are closed.

%d bloggers like this: