Jeukende Vingers

This is the Dutch version of ‘Scratching An Itch

“Ik ben er klaar mee. Klaar!”
Suzanne keek haar spiegelbeeld in de ogen en zag daar de twijfel die haar hart omhulde.
“Nee, Suus, het is genoeg geweest, je kunt zo niet doorgaan.”
Een frons vormde zich boven de twee wenkbrauwen voor haar. Ze wende haar blik af, want de beschuldiging was te duidelijk te zien. Irritatie flitste door haar heen. Ze was sterk. Ze moest dit doen. Het zou een goed voornemen voor het nieuwe jaar zijn.

Suzanne was inmiddels al lang de tel kwijt hoeveel mannen haar dit jaar hadden geneukt. Tot het begin van het jaar – Nieuwjaarsdag om precies te zijn – had ze een relatie gehad waarvan ze dacht dat die eeuwig zou duren. Op de eerste dag van het nieuwe jaar, de dag na een leuk oudjaarsfeest samen met hun vrienden, vertelde hij haar dat het over was. Hij was verliefd op een ander – haar beste vriendin. Hij pakte zijn koffer en vertrok. Ze hebben elkaar daarna nooit meer gesproken. Advocaten hadden de echtscheiding afgehandeld in minder tijd dan nodig was geweest om hun huwelijk te plannen. Suzanne probeerde haar verdriet voor de wereld te verbergen door te drinken en te neuken. Overdag was zij de salesmanager die alles onder controle had, ‘s avonds zwierf ze van kroeg naar kroeg en nam willekeurige mannen mee naar huis, die ze dan weer de nacht instuurde op het moment dat ze haar hadden bevredigd.

Ze draaide weg van de spiegel. Het moest stoppen. Zo kon ze niet doorgaan. Rust was wat ze nodig had om haar scheiding te verwerken, om de pijn te overwinnen die hij haar had bezorgd. Als ze dat niet deed, zou ze nooit klaar zijn voor een nieuwe relatie; zou ze nooit meer iemand kunnen binnenlaten. Ongeacht hoeveel mannen er dit jaar in haar waren geweest, geen van hen had haar emotioneel geraakt. Het was nu tijd om veranderingen te maken, als ze weer geluk wilde vinden.

De volgende dag, de ochtend van Nieuwjaarsdag, wist Suzanne hoe ze het ging aanpakken. Celibaat zijn stond bovenaan haar lijst. Celibaat gedurende ten minste de eerste drie maanden van het jaar. Ze wilde de banden aanhalen met haar vrienden. Met familie. Maar bovenal moest ze zichzelf weer vinden.

Twee weken na het begin van het nieuwe jaar was Suzanne trots op zichzelf. Niet één keer was ze naar een kroeg geweest. Niet één keer had ze ernaar gehunkerd dat een man haar zou neuken. Ze was maar één keer ‘s avonds niet thuis geweest, dat was toen ze bij familie op bezoek was gegaan. Toch, hoe trots ze ook op zichzelf was, had rusteloosheid bezit van haar genomen. Het was zondagmiddag en Suzanne hield zich driftig bezig met de was om alle gedachten aan de onrust in haar lichaam te verdringen. Tegen de tijd dat ze klaar was met de was, maakte ze snel wat te eten en ging daarna met een boek naar bed.

Een week vol vergaderingen en hard werken hield haar gedachten bezig, maar vrijdagavond kon Suzanne het niet meer ontkennen: ze had een orgasme nodig. Zittend op de bank dacht ze aan de mannen die haar hadden geneukt. Ze kon zich geen gezichten meer herinneren, maar in haar gedachten zag ze een naamloze pik die diep bij haar binnendrong. Een pik die hard in haar stootte. Die haar tot overgave dwong totdat haar lichaam in een orgasme explodeerde. Suzanne snakte naar adem toen haar vingers over haar clitoris bewogen, zich nu pas realiserend dat ze haar hand in haar broek had. Wanneer was de laatste keer dat ze zichzelf had aangeraakt? Ze liet haar vingers tussen haar zachte plooien glijden, voelde haar nattigheid en rilde van genot.

Suzanne duwde haar broek en onderbroek omlaag tot aan haar enkels, boog haar benen en duwde de zolen van haar voeten tegen elkaar terwijl ze haar benen bij haar knieën spreidde. Haar kutlipjes gingen uit elkaar en onthulden de vochtigheid van haar binnenste plooien. Daar was de jeuk. Een jeuk die ze zelf kon krabben.

Heel zachtjes streek ze met haar vinger over haar gezwollen lippen. Van boven naar beneden en dan naar de andere kant. Omhoog en omlaag. Ze bewoog haar vinger naar haar gaatje en liet het naar binnen glijden. Diep naar binnen, in haar nattigheid. Langzaam neukte ze zichzelf en ergens tijdens het vingeren kwam er een tweede vinger bij. Haar ogen waren gesloten. Beelden van anonieme mannen die haar neukten flitsten door haar heen. Ze zag zelfs het moment waarop haar ex vertrok, een koffer in zijn hand.

Suzanne bewoog de twee vingers aan beide kanten van haar clitoris en zuchtte van genot. Op en neer bewoog ze die vingers, maar ze raakte haar clitoris nauwelijks aan. Toch was het genoeg om haar tepels te laten reageren. Met haar vrije hand duwde ze haar top en beha omhoog zodat ze haar borsten kon zien.

Een vinger cirkelde nu om haar clitoris en zond heerlijke rillingen langs haar ruggengraat. Haar tepels werden nog harder. Ze genoot van de reactie van haar lichaam op haar eigen aanraking. Zelfs als ze nu had willen stoppen, was het niet mogelijk geweest. Haar vinger had een ritme gevonden. Haar lichaam schreeuwde om meer. Smeekte om bevrijding. Suzanne kromde haar rug en spande elke spier in haar lichaam op het moment dat een overweldigend orgasme van haar bezit nam. Ze sloot haar ogen en ademde snel. Haar lippen veranderden in een glimlach.

“Je bent misschien niet in staat om volledig celibaat te zijn, Suus, maar mannen heb je niet nodig.”
En voor de goede orde voegde ze eraan toe: “Voor nu.”

Bron foto

© Rebel’s Notes

pittig-proza-button

2 thoughts on “Jeukende Vingers

  1. Wat leuk dat het toch nog gelukt is en wat een fijn opwindend verhaal! Ik hoop dat het je lukt om vaker mee te doen 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: