Fuck d’Sneeuw

sneeuwlandschapThis is the Dutch version of ‘Fucking Snow

“Zullen we een eindje gaan wandelen?”
Gregor kijkt vragend naar Irina.
“Nu?” vraagt Irina verbaasd en ze kijkt door het raam. Buiten sneeuwt het niet meer, maar de aarde wordt bedekt door een laag van enkele centimeters van het witte spul. Irina blijft liever binnen, bij het haardvuur, maar een plannetje vormt zich in haar hoofd. Een idee dat een tinteling door haar lichaam laat gaan en stopt bij haar kutje.
Zij knikt en staat op.
“Ik doe even wat anders aan,” zegt ze en strijkt met haar handen over de jurk die zij aan heeft, “ik wil niet dat deze jurk vies wordt van de sneeuw.”
Nog voor Gregor iets kan zeggen, verdwijnt Irina naar boven.
“Kom je Gregor?” roept Irina een kwartier later. Zij staat al bij de voordeur met haar mantel stevig om haar heen geslagen. Snel doet Gregor zijn laarzen aan en volgt Irina, die inmiddels al naar buiten is gelopen.

Tijdens de wandeling babbelt Irina aan een stuk door. Gregor krijgt er geen woord tussen, maar geniet van haar uitbundigheid. Aan de rand van het dorpje stopt Irina.
“Zullen we naar die bomen lopen?” vraagt ze en wijst een groepje bomen aan de andere kant van een sneeuw-bedekt weiland aan. Gregor knikt.
De eerste paar stappen loopt Irina rustig naast Gregor. In tegenstelling tot enkele ogenblikken daarvoor, is zij nu stil. Na een paar passen stopt ze en gaat zij voor Gregor staan. Zij kijkt omhoog en gaat op haar tenen staan om hem te kussen, haar armen om zijn nek en haar lichaam tegen hem aan gedrukt. Een rilling trekt door haar lichaam.
“Heb je het koud?” vraagt Gregor. “Wil je liever teruggaan?”
Irina maakt zich los uit hun omhelzing en neemt een stap naar achteren. Gregor’s ogen worden groot van verbazing.

Op haar mantel en laarzen na, is Irina naakt.

Een lach ontsnapt aan haar keel als zij zijn gezicht ziet. Zij draait zich prompt om en begint te rennen.
“Vang me dan, als je kan!”
Gregor staat enkele ogenblikken stil en bekijkt het beeld voor hem. Irina’s mantel wappert achter haar aan. Het wit van haar lichaam smelt bijna samen met het witte landschap achter haar. Zij lijkt wel een nimf. Als zij een spelletje wilt spelen, dan weet hij er ook nog wel eentje.

Irina kijkt niet om. Terwijl ze rent, voelt zij hoe de spanning in haar lijft toeneemt. Haar tepels staan stijf van de kou en opwinding. Haar kutje is nat. Nog nooit heeft zij zoiets gedaan, naakt buiten gerend. Het voelt heerlijk vrij en de vrijheid wakkert haar geilheid aan. Zij hoort Gregor’s zware voetstappen achter haar, maar verdwijnt tussen de bomen zonder dat hij haar inhaalt. Ondanks dat zij het verwacht, gebeurt het alsnog onverwachts. Ineens ligt Irina plat op haar buik in de sneeuw. Het is koud, maar zij voelt er op dat moment weinig van. Zij lacht en probeert aan Gregor’s greep te ontkomen. Kruipend over de koude grond komt zij maar enkele meters verder voordat Gregor haar met heel zijn lichaam tegen de grond drukt. Irina spartelt.

“Mij een beetje geil lopen te maken, hé?” gromt Gregor in haar oor. Een heerlijke rilling gaat door Irina als zij onschuldig zegt: “Wie, ikke?”
“Ja jij!”
Met zijn arm stevig om haar lichaam geslagen, draait Gregor in een keer op zijn rug. Irina ligt nu op hem, lachend spartelend om zichzelf te bevrijden. Haar benen maaien in de lucht. Gregor haakt eerst zijn linkerbeen om die van Irina en al snel heeft hij ook haar rechterbeen vastgepind onder die van hem. Irina ligt naakt bovenop hem, haar benen gespreid, haar kutje nat en ontvankelijk. Zij stopt met spartelen als Gregor’s handen zacht over haar lichaam gaan. Hier heeft ze naar verlangd, binnen bij het haardvuur, voordat Gregor met het idee kwam om te gaan wandelen.

Gregor pakt haar borsten vast en rolt haar tepels tussen zijn vingers. Irina kreunt en kromt haar rug. Zij plaatst haar handen over die van Gregor en duwt ze naar beneden, naar haar kutje.
“Mmmm het meisje weet wat ze wilt,” fluistert Gregor.
Een zucht ontsnapt aan Irina als Gregor een vinger tussen haar kutlipjes duwt.
“Jij bent nat.”
“Neuk me, Gregor.”
“Rustig, lieveling, rustig.”
Zo rustig als zijn stem is, zo wild gaat Irina’s hart tekeer. Zij spreidt haar benen zo ver zij kan en duwt haar kruis tegen de hand van Gregor. Hij houdt zijn vinger stil tegen haar clitoris. Irina begrijpt onmiddellijk wat hij wil. Zij bevrijdt haar benen en begint met haar kruis tegen zijn vinger aan te rijden. Haar ademhaling versnelt. Zij wrijft haar clitoris tegen zijn vinger, zoekend naar haar eerste orgasme. Op het moment dat zij er bijna is, verdwijnt ineens Gregor’s vinger.

Irina kreunt van pure frustratie, maar haar kreun verstomd als Gregor zich opnieuw omdraait. Deze keer belandt zij onder hem. De sneeuw koelt haar warme lichaam, maar Irina merkt er niets van.
“Op je knieën,” zegt Gregor. Achter haar hoort Irina de rits van zijn broek. Zij snakt naar adem als hij haar achterlangs binnendringt. Haar hand gaat naar haar kruis en haar vinger raakt haar waar ogenblikken geleden nog Gregor’s vinger was. Samen brengen ze Irina tot haar eerste orgasme. Pas na een ontelbaar aantal van Irina’s orgasmes en verschillende standjes, spuit Gregor zijn overvloedige zaad in Irina. Ze liggen nog na te hijgen in de sneeuw als er opnieuw een rilling door Irina’s lichaam gaat.

“Koud, lieverd?” vraagt Gregor, en deze keer knikt Irina.
“Zullen we je dan bij de haard gaan opwarmen?” vraagt hij. Een glimlach verschijnt op Irina’s gezicht als zij hoort wat hij niet zegt. Ja, zij heeft zin in meer.

© Rebel’s Notes

 

%d bloggers like this: